Onze werkwijze

Fase 1

Hierin wordt het collectief gevormd door u. U bent samen met de andere ondernemers uit uw regio verantwoordelijk voor het bestaan van het collectief. Wanneer voldoende ondernemers zich hebben aangesloten bij het collectief worden de aanmeldingen voor die ronde gesloten. Zodra de aanmeldingen voor de ronde gesloten zijn wordt de groep vastgesteld en wordt er gekeken naar de behoefte en situatie van de deelnemende ondernemers. Om het voornoemde horen we bij uw aanmelding ook graag van u hoe uw huidige situatie eruit ziet met betrekking tot uw energie- en telecomkosten. Na vaststelling van de situatie van de deelnemende ondernemers kan worden overgegaan naar fase 2.

 

Fase 2

Dit is de onderhandelingsfase. Namens alle aangesloten ondernemers onderhandelen de experts van Regionaal Bespaarcollectief met energiemaatschappijen in Nederland. De energiemaatschappij die het laagste bod uitbrengt wint de ronde. Hetzelfde geldt voor de telecomaanbieders; ook zij brengen biedingen uit met lage tarieven waarbij het laagste bod de ronde wint.

 

Fase 3

In deze fase leggen we de voorgestelde tarieven van de winnende partij aan u voor. Het staat u vervolgen vrij om het bod te accepteren of af te wijzen. Wij vinden het belangrijk dat u de juiste keus maakt. Om die reden zullen we altijd een adviesgesprek met u voeren over het bod. In dat adviesgesprek komt uw situatie nogmaals ter sprake en kijken we samen naar hoe het bod een vooruitgang is op uw huidige situatie. 

 

Fase 4

De laatste fase bestaat uit het al dan niet doorhakken van de knoop. U krijgt het bod per post toegezonden en kunt met het door ons gegeven advies en het uitgebracht bod een beslissing voor uw organisatie maken.

Hoofdkantoor en Afleveradres:

logo rcbeheerGustav Mahlerplein 212
1082 MA Amsterdam

  • Email: info@landelijkenergiebeheer.nl
  • Telefoon: 073 20 20 051
  • Openingstijden: Ma - Vr 12:00 tot 17:00
© Copyright 2023 . Alle rechten voorbehouden

Search